İyi Parti 1 metre yaklaştı Ak Parti "Uzaklaş" dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon’da Partisi’nin il başkanlığı binasını bugün saat 13.00’da açacak. Bu açılış için kurulan sahne tam da AK Parti İl Başkanlığı binasının hemen önünde olması kısa süreli krize neden oldu.  

İyi Parti 1 metre yaklaştı Ak Parti "Uzaklaş" dedi
Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI


İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, AK Parti binasının hemen önüne kurulmasını istedi. Sahne AK Parti binasına bir adım kalaya kadar yaklaştırıldı. Daha sona AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, il yöneticilerine talimat vererek, “Bu şekilde olmaz  il binasının hemen önü. Parka daha yakın olabilir boşluklar var. Lütfen platformu burdan alın” diyerek uyardığı öğrenildi. Bu uyarı üzerine platform parka yaklaştırılarak AK Parti  binasından 1 metre daha uzaklaştırıldı. 

Konuyla ilgili Haber61’in sorularını yanıtlayan İl Başkanı Hasan Saka, “Biz Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Haydar Revi ile gerekli görüşmeleri yaptık. Sorun yok. Öncesinde konuştuk böyle bir etkinliğimiz var dedik. Anlayışla karşıladı” dedi.

“Bir bayrağınız kesilmiş bu niye oldu?” sorusuna Saka, “Biz bunu konuştuğumuz halde birileri rahatsız olmuş. Bir bayrağımız onların il başkanlığı binasına çok yakınmış diye bazıları böyle bir üstüne vazife olmayan bir şey yaptılar. Ama biz bunlara aldırmıyoruz. Sonuçta komşumuz görüştük biz anlaştık. Platformu da biraz uzaklaştırdık. Çok yaklaşık olması etik olmaz dedi başkan, biz de buna uyduk. Sorun yok. İşin bayrak kesmeye, böyle şeylere dökülmesi seviyesiz yaklaşımlara dökülmesini istemiyorum. İstemem de. Bugün bunun konuşulmasını bile istemiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber