Hekimoğlu Boks teşekkür etti

Hekimoğlu Boks Spor Kulübü'nün 4 sporcusu Avrupa Şampiyonası'na katılacak.

Hekimoğlu Boks teşekkür etti

Türkiye Boks Şampiyonası'nda kategorilerinde şampiyon olmalarına rağmen, Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Milli Takım'ın kadrosuna seçilmemelerine tepki gösteren Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü'nün 4 sporcusu, milli takıma davet edildi. 
Konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunan Trabzon Hekimoğlu Boks Spor Kulübü, şu ifadelere yer verdi: 

"Bilindiği üzere 8-17 Ekim tarihleri arasında Rusya’da Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası gerçekleştirilecektir. Türkiye Boks Federasyonu Milli Takım kampı oluşturulmuş, lakin kulübümüzün Türkiye Şampiyonu sporcularımız milli takım kampına çağrılmamışlardır. İşte bu noktada sayısız Türkiye Şampiyonu olan sporcularımızın Milli Takıma çağrılmamalarını, keyfi hareket edilmesini, adaletli yaklaşımdan uzak davranıldığını gündeme getirdik. 

Bu süreçte sporcularımızın yaşadığı tatsızlıklar geç de olsa nihayetinde son bulmuştur. 4 sporcumuzun Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası için Milli Takıma davet edilmesi Trabzon ve ülkemiz adına gurur kaynağımız olmuştur. Türkiye Şampiyonu sporcularımızın yaşadığı haksızlıkları önlemek, Türkiye Boks Federasyonu’nun başarılarla dolu geçmişine leke sürmemek, bütün sporculara boks federasyonumuzun adaletli yaklaşmasını sağlamak için yoğun uğraş sarfeden başta Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a teşekkürü borç biliyoruz. 

Bir daha böyle tatsız olayların yaşanmaması, her sporcumuza adaletli yaklaşılmasını temenni ediyoruz. Hekimoğlu Şirketler Gurubu, Boks Federasyonu’na resmi yazı yazarak günler öncesinden Türkiye Şampiyonu sporcularımızın maddi her türlü olanaklarını karşılayarak Rusya’ya Avrupa Şampiyonası’na götürülmesini taahhüt etmiştir. Bu gerçek ortadayken, Bakanımızın olaya el atması, Genel Müdürümüzün yoğun çabası vicdanları ısıtmışken Federasyon As Başkanı Mustafa Akkaya’nın 4 sporcunun sorunun çözdüğünü ve maddi sorunlarını hallettiğini iddia etmesi tarafımızdan ve kamuoyunca garip ve komik bulunduğunu bilinmesini isteriz. Kulüp olarak şunun altını tekrar tekrar çizmek istiyoruz; biz adaletin peşindeyiz. Her sporcuya adaletli yaklaşılmasından yanayız." 

Hekimoğlu Boks teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber