Hayrat'ta Merkez Mahallesi Muhtarının vurulma anı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Hayrat İlçesi Merkez Mahallesi Muhtar Ömer Çelebi (55) ile kiracısı arasında belirlenmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmıştı. Çıkan  tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bırakmıştı. Çelebi’nin kiracısı Y.F, (40)

Hayrat'ta Merkez Mahallesi Muhtarının vurulma anı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Hayrat İlçesi Merkez Mahallesi Muhtar Ömer Çelebi (55) ile kiracısı arasında belirlenmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmıştı. Çıkan  tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bırakmıştı. Çelebi’nin kiracısı Y.F, (40) belinden çıkardığı silah ile kendisine ateş etmişti.

2015’in Kasım ayında meydana gelen olayda yaralanan Muhtar önce Of Devlet Hastanesine ardından da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp fakültesine kaldırılmıştı. Bacaklarından aldığı mermi darbeleriyle yaralanan Çelebi’nin vurulma anını bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber61’in ulaştığı ve ilkkez yayınlanan görüntülerde. Ömer Çelebi’nin kendisine ait mülkten dışarı koşarak çıktığı ve Y.F’nin kendisini arkadan takip ettiği elindeki silahla ateş ettiği görünüyor.

İşte O görüntü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber