Haydar Revi “Kabul edilir bir şey değil”

Haydar Revi yumruklama olayla ilgili ilk kez konuştu

Haydar Revi “Kabul edilir bir şey değil”

Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanlığında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın yumruklanmasıyla alakalı konuştu.

“Kesinlikle kabul edilir bir durum değil” diyen Haydar Revi, “Bu toplumda birlikte yaşıyoruz. Bir hukuk devletinde yaşıyoruz. Haliyle kurallarına uymak lazım. Her sıkıntı yaşayan, bu sıkıntısını gerekçe gösterip birilerine saldırırsa hiç hoş bir durum olmaz! Her ne olursa olsun kınanacak bir durum” dedi.

Revi ayrıca,  bu olayı AK Parti üzerinden tartıştırmaya çalışanların olduğunu ifade ederek, “AK Parti’den de başka bir partiden de olabilir. Farketmez olay hoş bir olay değil onaylanacak hiçbir tarafı yok.” şeklinde konuştu.

Ali Tekataş’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu ifade eden Revi, büyükşehir belediyesindeki yer değiştirmelerle ilgili soruya, “Ben de sizlerden medyadan öğreniyorum. Konuyla alakalı bir araya gelip değerlendirme yapmadık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber