Havalimanında doğalgaz kullanılıyor mu?

Trabzon Ortahisar belediye Meclisinde Havalimanının kulesinden yükselen dumanlar gündeme geldi.

Havalimanında doğalgaz kullanılıyor mu?

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Ortahisar İlçesi Belediye Meclis Toplantısı Ocak ayı ilk toplantısı Başkan Ahmet Metin Genç Başkanlığında yapıldı.


İyi Partili Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, havalimanından siyah dumanların yükseldiğini belirterek Meclis Başkanlığına yönelttiği soruda “Havalimanında doğalgaz var. Ancak baca havalimanı kulesini dumanlamış. Bazı kurumlara ceza uygulanırken devlet kurumu olan Devlet hava Meydanlarına ait olan Kulenin bacasından siyah dumanlar yükseliyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Metin Genç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Orada doğalgaz var. Neden kullanmadıklarına bakalım. Doğalgaz önemli. Yüzde 80’i geçtik merkezde. Bazı kapılarımızda kutu olup da doğalgaz kullanmayan vatandaşlarımız var. Kullanılması ile ilgili ceza gündeme gelmişti. Bunu bizde yeniden gündeme getirelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber