Halil Konakçı’nın Trabzon’da yapacağı programı eleştirenlere sert tepki “Hadi oradan”

Halil Konakçı’nın Trabzon’da katışlacağı MTTB tarafından düzenlenen programın yankıları sürüyor.

Halil Konakçı’nın Trabzon’da yapacağı programı eleştirenlere sert tepki “Hadi oradan”

Halil Konakçı’nın Trabzon’da düzenlenecek bir programa katılacak olması nedeniyle Trabzon’dan yükselen eleştirilere, Programı düzenleyen MTTB’den teğki geldi.

Muhalefet tarafından getirilen eleştirilere karşı MTTP başkanı Aydın, "KUDÜS" hassasiyetimizin önüne geçmek istediklerini görüyoruz" diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Perşembe gününden itibaren organize bir şekilde, kamuoyunu manipüle etmeye çalışan, toplumu asıl kendilerinin "kin ve nefret" söylemleriyle zehirlemeye çalışanların yapay gündemlerle "KUDÜS" hassasiyetimizin önüne geçmek istediklerini görüyoruz. Önce meclis üyeleri, ardından il teşkilatları, İl başkanları, en son da dün gece milletvekilleri ile, programımızın doğrudan hedef gösterenlere; "durdurulsun, yaptırmayız" gibi tehditkar ifadeler kullananlara; en nazik ifadeyle "Hadi Ordan" diyoruz.

Milli Türk Talebe Birliği 107 yıllık mazisi ve yetiştirdiği çok değerli isimlerle bu ülkede çok müstesna bir yere sahiptir. Bu zihniyet MTTB'yi yakından tanımaktadır. Kendileri de biliyorlar ki MTTB asla geri adım atmaz. MTTB asla doğru bildiğinden şaşmaz.

İki gündür oluşturmaya çalıştıkları baskı bizi daha çok kenetlemiş; okların nereden geldiğini açık olarak görmemiz yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bizler "kim var denilince sağına soluna bakmadan fert fert ben varım" cevabını veren, yarın da verecek olan gençliğiz.

Değil İl Başkanları, Milletvekilleri bu kukla zihniyetin arkadan ipini tutanlar bilmelidir ki Müslüman Türk yurdunda, karşılarına ilk çıkacak olan teşkilat Milli Türk Talebe Birliği'dir. Bu süreçte çekinmeden söylemeliyim ki destek veren destekçimiz olan çok kişi vardır. Bunları salonda da ilan edeceğiz. Dün itibariyle hedefe oturtmaya çalıştıkları, Maçka Belediye Başkanımız Sn. Dr. Koray Koçhan Başkanımıza teşekkürü borç bilirim. İnandığı değerlere, temsil ettiği makama ve iradesinde bulunduğu parti kimliğine halel getirmemiştir. Kendisini yerel seçimler için tehdit eden Milletvekili bilmelidir ki, Milli Türk Talebe Birliği sonuna kadar dava arkadaşlarının yanındadır.

Tüm Trabzonlu hemşehrilerimizi Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim Han'ın yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman Han'ın doğduğu, Ali Şükrü Bey'lerin temsil ettiği bu şehirden akşam bu şer odaklarına en güçlü cevabı vermeye davet ediyorum".

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
51 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler