Hacısalihoğlu: "Projelerin ticarileşmesi için destek vermeye hazırız"

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu KTÜ'deki Bitirme Projeleri Sergisi'ne katıldı.

Hacısalihoğlu: "Projelerin ticarileşmesi için destek vermeye hazırız"

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Makina Mühendisliği Bölümü'nde düzenlenen Bitirme Projeleri Sergisi'nde öğrenciler projelerini tanıttı.

Serginin açılışına KTÜ Rektöre Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa Pürçek, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhan Çuhadaroğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılı birçok projeye imza atmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yapılan çalışmaların birçoğu piyasaya dönük projeler. Bu nedenle ticarileşmeleri büyük önem taşıyor. Piyasaya yönelik bu tür projelerin ticarileşmesine her türlü desteği oda olarak vermeye hazırız. Her aşamada yardımcı olup katkı verebiliriz" dedi.

Hacısalihoğlu, öğrencilerin projelerini de yakından inceleyerek detaylı bilgiler aldı.

Hacısalihoğlu:

Hacısalihoğlu:

Hacısalihoğlu:

Hacısalihoğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber