Gümrükçüoğlu açıkladı! Trabzon trafiğine nasıl çözüm bulunacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Haber61TV’ye konuk oldu

Gümrükçüoğlu açıkladı! Trabzon trafiğine nasıl çözüm bulunacak?

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’da ki trafik sorununun çözümü hakkında açıklamalar yaptı hakkında açıklamalar yaptı.

Oy alamaz korkusu yüzünden ben ömrü hayatımda adım atmadım diyen Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı ve hafif raylı sistemle beraber herşey yapılmış olacak ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu “Kanuni bulvarı aslında eski yapılmış güney çevre yoluyla bazı yerlerde birleşen ve şehrin kalabalık mahallelerini bağlayan dantel gibi bir projedir. Batıdan gelen vasıtanın şehir içinde işi yoksa Maçka istikametine ya da Akçaabat istikametine gitmesi ve diğer yönlere gitmesi şehir için trafik çok rahatlatacak bir projedir. Kanuni bulvarı durmadı. Devam etmektedir. Tasarruf tedbirlerine rağmen 25-30 ay içerisinde hizmete girecektir.” İfadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hafif raylı sistem hakkında da bilgiler vererek “Hafif Raylı sistemin bitirdiğimiz projesinin Ulaştırma Bakanlığı altyapı programına alınması sağlanmaya çalışılmaktadır. Akyazı'daki bölgeden Havaalanına kadar olan kısım ilk etabıdır. Hafif raylı sistem var, kavşaklar yapılmış, Kanuni bulvarı yapılmış ve Güney çevre yolu ortaya çıkarılmış olduğu zaman Trabzon trafiği için her şey yapılmış olacaktır.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber