Güçlü olan dereyi de keser denizi de…

Burası TEKSAS değil KAŞÜSTÜ…

Güçlü olan dereyi de keser denizi de…

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Uyardılar yok!

Ceza kestiler yok!

Tutanak tuttular yok!

Burası TEKSAS değil

KAŞÜSTÜ…

GÜÇLÜ OLAN DEREYİ DE KESER DENİZİ DE…

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü mevkisinde son yıllarda yaşananlar ciddi sorunları beraberinde getirirken vatandaşların tepkisini de çekiyor.

Dere kanallarının doldurulması, hafriyatlar nedeniyle toprak kaymaları, imar sorunlarının her geçen gün artarken yoğun yapılaşmanın getirdiği sorunlar… Hepsi burada yaşanıyor. Trabzon’da son 5 yılda en yoğun yapılaşmanın yaşandığı Kaşüstü’nde Hastanenin, otellerin ve alış veriş merkezilerinin de aynı noktada toplanması gibi yaşanan sorunlara şimdide deniz kenarından izinsiz toprak alımları eklendi. Kaşüstü’nde kıyıdan toprak alan araçların görüntülenmesi ve ihbar edilmesine karşılık çevre il müdürlüğü ceza keserken cezayı ödeyip işine devam eden bazıları, “Güç bende benim borum öter” diyor. Buna karşılık Yomra Belediyesi ekiplerinin bu konulara duyarsız kalması tepki çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber