Giresun'daki cinayette 3 tutuklama

Keşap ilçesinde Salih Dinçsoy'u (70) öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.    Keşap İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan M.S. (18), O.K. (19) ve İ.B (16) işlemlerinin ardınd

Giresun'daki cinayette 3 tutuklama
Keşap ilçesinde Salih Dinçsoy'u (70) öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Keşap İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan M.S. (18), O.K. (19) ve İ.B (16) işlemlerinin ardından Giresun Adliyesi'ne sevk edildi. 
 
Burada nöbetçi savcı tarafından ifadeleri alınan üç zanlı, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
 
3 zanlı tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 
 
Salih Dinçsoy'un yakınları, 4 Aralık Cuma günü Keşap İlçe Emniyet Amirliği'ne kayıp başvurusu yapmış, Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Keşap İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu Dinçsoy'un cesedi dün Keşap ilçesine bağlı Karakoç köyünde toprağa gömülmüş olarak bulunmuştu.
 
Dinçsoy'un bıçaklanarak öldürüldüğü ve toprağa gömüldüğü belirlenirken, cinayet zanlısı olarak M.S. (18), O.K. (19) ve İ.B (16) polis tarafından gözaltına alınmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber