Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka’dan maç sonu açıklama! “Disiplinli değildik”

Trabzonspor’da Marcel Licka, Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka’dan maç sonu açıklama! “Disiplinli değildik”

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanan mücadele 4-3'lük Trabzonspor galibiyeti ile sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan, Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka şunları söyledi: “İlk yarı Trabzon spor top ile daha iyi oynadı ve hata çok az yaptılar biz ise hızlı geçişlerde çok hata yaptık hiç disiplinli değildik.

 Adam adama oynuyorsan ceza sahasına atak yapan adamı kontrol etmiyorsun bu tamamen disiplinsizliktir. Bunlar çok basit goller. 90 dakika boyunca disiplini tutabilirsek başarılı olabiliriz.

İşini yapmayan oyuncuyu cezalandırmanız gerekiyor. Futbolda hata yapabilirsiniz, teknik hata yapabilirsiniz bunlar çok normal fakat eğer disiplinsizseniz bu teknik bir hata değildir ve bunun cezalandırılması gerekir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir