Eski Bakan Mahir Ünal Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, eski Bakan Ünal’la Trabzon'da referandum çalışmalarında sahaya indi.

Eski Bakan Mahir Ünal Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi referandum çalışmaları doğrultusunda Kültür ve Turizm eski Bakanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’la birlikte çalışmalara devam etti.


AK Parti Trabzon kurucu üyeleri ve eski yöneticileriyle bir araya gelen eski Bakan Mahir Ünal daha sonra İl Başkanlığını ziyaret ederek Revi’nin misafiri oldu. Ünal burada yaptığı açıklamada “Trabzon’da teşkilatlarımızın ve İl Başkanımız Haydar Revi’nin enerjisi buradan ne kadar güçlü bir evet çıkacağını göstermiş oldu. Trabzon’a özellikle gelmek istedim çünkü bu şehrin bende ayrı yeri var” dedi. Revi ise Ünal’ın Trabzon’u ziyaretinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek “Bakanımızla birlikte tarihi bir süreçte referandum çalışması yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz, sahaya çıkarak vatandaşlarımız ve esnafımızla anayasa değişikliğini konuşacağız” diye konuştu.

BÜROKRASİDEKİ HANTALLIK SONA ERECEK

Eski Bakan Ünal ve Revi beraberindekilerle birlikte Meydan Parkı ve Kunduracılar Caddesinde esnafı ziyaret ederek anayasa değişikliğini anlatıp 16 Nisan’daki halk oylamasında evet oyu vermelerini istedi. Esnaf ziyaretinin ardından ise Trabzon Şehir Müzesini ziyaret eden ekip akşam saatlerinde Trabzon’da üniversite okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Yoğun ve tempolu bir program gerçekleştirdiklerini belirten Revi, “Bakanımızla birlikte vatandaşlarımıza anayasa değişikliğiyle neler olacağını anlatıp sorularını cevaplandırdık. Çift başlılığın biteceğini ve geçmişte yaşanan siyasi istikrarsızlığın ortadan kalkacağını ve hükümeti Cumhurbaşkanı kuracağını belirttik. Müsteşarını bile atayamayan hükümetler devrinin ve bürokrasideki hantallığın sona ereceğini vurguladık. İcraatçı bir hükümetle güçlü bir meclisin olacağını ve bunun ülkemize faydalarını anlattık” dedi.



REJİM DEĞİL SİSTEM DEĞİŞECEK

Güçlü iktidarla daima istikrarın olacağını söyleyen Revi, “Meclis seçimleri 4 yıldan 5 yılda bire çıkarılarak Meclis ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri aynı gün yapılacak, 5 yıllık kesintisiz istikrar dönemleri gelecek. Uzlaşma kültür ön planda olacak ve erken seçim ihtimali ortadan kalkacak. Meclisi de hükümeti de milletin kendisi seçecek. Güven ve istikrarın kalıcı hale gelmesiyle beraber belirsizlikler ortadan kalkacak. Yatırımlar artacak, yeni iş imkânları doğacak. Vatandaşlarımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alacak. İddia edildiği gibi rejim değişmeyecek sadece sistem değişecek, üniter yapımız güvence altına alarak Cumhuriyet güçlenecektir” diye konuştu. Eski Bakan Ünal ve Başkan Revi’ye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu da referandum çalışmalarında eşlik etti.








 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber