Ersun Yanal: "Kendi işimize bakacağız"

Trabzonspor'da gündem hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı.

Ersun Yanal: "Kendi işimize bakacağız"

Süper Lig’in 2’nci haftasında pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde hazırlıklarına başladı.


Sahasıdaki 2-1'lik Atiker Konyaspor galibiyetiyle sezona 3 puanla başlayan bordo mavili takımın çalışmasında teknik direktör Yanal, futbolcularına kısa bır konuşma yaptı. Oyuncularını Fenerbahçe maçına motive eden Ersun Yanal, futbolcularına rakiplerinin eksik yanlarını anlattı. Camianın beklentilerine karşılık vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini hatırlatan Ersun Yanal, şöyle devam etti:

“KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ”

"Rakip kim olursa olsun kendi işlerimize bakacağız. Bizi kendi yapacaklarımız ilgilendirir. Rakibin aldığı sonuçlarla da ilgilenmiyoruz. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Sahadan güzel bir sonuçla ayrılarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyelim. Tüm camia da bizden iyi sonuç bekliyor. Elimizden geleni yapalım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber