Trabzonspor'da kaptanlık meselesinin perde arkası!

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın neden kaptan olarak sahaya çıkmadığı belli oldu

Trabzonspor'da kaptanlık meselesinin perde arkası!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın öncesinde yayınlanan esame listesinde yeni transfer Burak Yılmaz'ın kaptan olarak sahaya çıkacağı belirtilmiş ancak kaptanlık pazubandını Uğur Demirok takmıştı. Sebebi merak konusu olan bu gelişmenin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Maç öncesinde Teknik Direktör Ersun Yanal soyunma odasında Burak Yılmaz'a kaptanlık pazubandını verdi. Golcü futbolcu ise arkadaşlarına bir konuşma yaparak pazubandını hali hazırda Onur'un yokluğunda kaptanlığı üstlenen Uğur Demriok'a teslim etti. Böylece sahaya kaptan olarak çıkan isim açıklananın aksine Uğur oldu.

Ayrıca kaptanlık konusunda Burak Yılmaz'ın transferi sürecinde de bazı gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Kaptan Onur Kıvrak'ın transfer görüşmeleri sırasında Burak Yılmaz'la iletişime geçerek "Gel kaptanımız ol" diyerek çağrıda bulunduğu bildirildi. Onur'un bu davranışı karşısında Burak'ın ise kaptanlığın Onur'da kalmasının daha iyi olacağını belirterek bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor