Dikkat Çeken Kalepark projesi

Başakan Ahmet Metin Genç’in projeleri arasındaki Kalepark Projesi dikkat çekti.

Dikkat Çeken Kalepark projesi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da halka açılması gündeme gelen Askeri Gazino olarak kullanılan Kalepark ile ilgili önemli bir proje dikkat çekti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç düzenlediği toplantı ile yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı. Başkan Genç’in Projeleri arasında yer alan Kalepark projesi ise merak konusu oldu.

Proje de yıllardır halkın kullanımına açılması beklenen Kalepark’ın düzenlenerek güzel bir yaşam alanı haline getirileceği belirtildi.

KALEPARK VE DENİZ MÜZESİ

Başkan genç proje ile ilgili olarak “Yıllardır halkımızın kullanmak istediği ancak bir türlü bu imkânın oluşturulamadığı Kalepark alanını tarihine uygun bir proje ile halkımıza açacağız. Deniz şehri Trabzon’a yakışır bir “Deniz Müzesi”, tarihi değeri olan deniz fenerini de içeren bir anıt kule ve sosyal etkinlik alanlarını içerecek proje ile Kalepark şehrimize yepyeni bir sosyal alan olarak kazandırılacaktır” dedi.

Dikkat Çeken Kalepark projesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber