CHP Trabzon'da şok! Tonya Belediye Başkan Adayı Muhammet Başkan adaylıktan çekildi

CHP Trabzon'da Tonya Belediye Başkan Adayı Muhammet Başkan adaylıktan çekildiğini açıkladı.

CHP Trabzon'da şok! Tonya Belediye Başkan Adayı Muhammet Başkan adaylıktan çekildi

Tonya CHP Belediye Başkan adayı Muhammet Başkan, adaylıktan çekildi.

Muhammet Başkan, Tonya CHP İlçe binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak da katıldı.

Muhammet Başkan, daha önce mahkeme kararıyla verilen cezadan dolayı adaylıktan çekildi.

Muhammet Başkan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Adaylıktan adaletsiz şekilde çekiliyorum"

"Yaklaşık 15 gündür ciddi sorunlar yaşadık. Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet için yola çıktım. Ne yazık ki ülkemizdeki hukuk sistemi “kullanışlı” bir hal almış durumda. Bu kelimenin içini sizler doldurabilirsiniz. Bizim partimizin, “hak, hukuk, adalet” şeklinde bir sloganı vardı. Fakat hak ederek ederek geldiğim, hukuki hakkımı kullandığım adaylıktan adaletsiz bir şekilde çekiliyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin yeni göstereceği aday ile çalışmalara katılacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tonya Belediyesi’ni kazanabilmesi için elimden geleni yapacağım”

muhammet-baskan-tonya.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler