CHP İl Başkanı Güngör isyan etti!

"Yeter artık! HDP ile işimiz olmaz"

CHP İl Başkanı Güngör isyan etti!
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, bugün yaptığı yazılı açıklamada HDP ile miting yapacaklar eleştirilerine CHP’nin maruz kalmasından ötürü rahatsızlığını dile getirdi.

İl Başkanı Güngör, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bugünlerde kamuoyunda ve basında sık sık CHP-HDP dayanışmasından söz edilmekte ve partimizi bu yapı ile ilişkilendirmeye çalışmaktadırlar. Özellikle, 20.11.2016 günü İstanbul Kartal’da gerçekleştirilen mitingle ilgili olarak partimize yapılan saldırıları anlamak mümkün değildir. Partimizi bu parti ile birlikte anmak ve kendi işbirliklerini ve çözüm süreci dayanışmalarını unutturmak gayreti içinde olanları kınıyorum. 

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, İlimizde düzenlenen İl Başkanları toplantısı bir gün öncesinde, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ı bizzat çağırarak örgüt olarak HDP ve uzantılarının katılacağı hiçbir toplantı ve etkinliğe asla katılmayacağımızı ifade etmiştir. Bunun sonucunda, Birleşik Haziran Hareketi tarafından düzenlenen ve partimizin de davet edildiği İstanbul-Kartal mitingine HDP’nin de katılacağı anlaşıldığından, İstanbul İl Başkanımız bir genelge ile bu mitinge katılmayacağımızı açıkça ifade etmiştir.

Bütün bu açık ve net tavrımıza rağmen hala partimize bu cepheden, özellikle yandaş medyada bazı silahşörlerce saldırılmasını kınıyorum. Bu kişileri daha önce de ifade ettiğimiz gibi siyasi ahlaktan yoksun ve zavallılar olarak tanımlıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber