Busenaz Sürmeneli’nin annesi Haber61’e konuştu: “Her şeyi bıraktık dua ettik”

Busenaz Sürmeneli'nin annesi Haber61’e açıklamalarda bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyatlarında Boksta kadınlar 69 kiloda Çinli rakibini mağlup ederek Altın madalya kazanan Trabzonlu ve Trabzonspor sporcusu Busenaz Sürmeneli’nin anneis Songül Sürmeneli Haber61’e açıklamalarda bulunarak, “her şeyi bıraktık, Busenaz için dua ettik” dedi.

“DAHA ÇOK MADALYALAR ALACAĞIZ”

Duygularını anlatan Songül Sürmeneli, “Buradan tüm sporcularımıza selamlar olsun. Onları yüreklerinden kutluyorum. Aldıkları sonuçları da kutluyorum. Bundan sonra gelecek Olimpiyat oyunlarına çok hazırlanmamız gerekir. Bakanımızı kutluyorum. Her zaman bu desteğin daha büyüğünü bekliyoruz. Sporcunun eğitiminden buraya kadar gelişini analiz ederek daha çok madalyamız olacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın haza ihtiyacı vardır. Onlar gidecekleri yolun ne kadar değerli olduğunu bilemeyebilirler. Bu yolun gerçekten meşakkatli bir yol olduğunu sabırla, kültürünü vere vere, onlara sizlerde değerlisiniz diyerek, çalışan öğrencilere de aynı şekilde değerli olduklarının mesajı verilmeli. Onlara karşı biraz daha sıcak olalım” dedi.

HER ŞEYİ BIRAKTIK DUA ETTİK

Herşeyi bırakarak Busenaz İçin dua ettiklerini belirten Songül Sürmeneli "Kalbim yerinde durmadı ama ben heyecana kapılmadan, ben onun annesi olarak dualarımız eksik etmedim. Bizden sürekli dua istedi. Biz dua etmekten gözümüzü yumamadık. İşimizi yapamıyoruz. 10-15 gündür iş güç yok. Benim yapmam gereken işler vara ama onları değil Buse’ye dua etmeyi tercih ettim. Her şeyi bir kenara koydum. Benim bir tane çocuğum yok olimpiyat kümde Bütün kafile benim çocuğum. Bütün hocalarımıza saygılar. O kadar çok fedakarlık var ki. Hocalarımız, ruhları bedenleri her şeyleriyle çok fedakarlık gösteriyorlar. Bir yumruk ile çok sayıda kişi darbe alıyor. Busenaz’ı yetiştirmek için partner bulamıyorlar. O kadar çok çalıştı." şeklinde konuştu.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Yeni başarılar geleceğine inandığını söyleyen Sürmeneli, “Daha yola devam. Bu bir tane. Durmak yok. Daha büyük tecrübelerle. Orada bulunmak bile çok büyük bir tecrübe. Alacakları tecrübelerle daha derinlik koyarak, üstüne katarak yine birincilik alacaklar ve yeni başarılar geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber