Busenaz Sürmeneli: Bekle demiştim! Sözümüzde durduk

Busenaz Sürmeneli ve Cahit Süme'den mesaj geldi.

Busenaz Sürmeneli: Bekle demiştim! Sözümüzde durduk

Tokyo Olimpiyatlarında altın madalya alarak tarih yazan Trabzonlu boksör Busenaz Sürmeneli ve antrenörü Cahit Süme sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

Mesajda Busenaz Sürmeneli "Türkiyem Bekle demiştim, sözümde durdum" ifadelerini kullandı.

Antrenör Cahit Süme "Evet Türkiyem söz verdik sözümüzü tuttuk. Allah’ın izniyle Olimpiyat Altın Madalyası artık bizim, ülkemizin. Bizlere ettiğiniz dualar için sonsuz teşekkürler. İnşallah daha nice nice büyük başarıları ülkemize kazandırmayı Allahuteala bize nasip eder. Çok mutluyuz çok gururluyuz. Olimpiyat altın madalyası duyguları çok farklı. Bu duyguları bir nebze de size yaşatabildiysek ne mutlu bize. Vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederiz çok sağolun." ifadelerini kulanırken, Busenaz Sürmeneli "Bekle Türkiyem bekle demiştim, gelecek demiştim geldi. Sözümüzde durduk, inşallah daha güzel başarılar da nasip olur. Herkese buradan selam olsun." ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor