Başkan Zorluoğlu açıkladı! İşte Trabzon'daki yeni otogarın hizmete gireceği tarih

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni otogarın hizmete gireceği tarihi açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61 TV'de Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

Başkan Zorluoğlu, yeni otogarın 15 Ekim'de rutin hizmetine başlayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı;

Önemli olan Trabzon’a kazandırılan yeni otogar. Çok güzel bir yapı oldu. Adeta simge yapılardan biri oldu. O bölgenin startını vermiş olduk. Yıllardır çok eleştirilen, eski bir ortamdan son derece nefis bir alana geçmiş oluyoruz.

Bu şehirde birçok şey eleştiriliyor. Alıştık artık. Haklı eleştirilere kulak veriyoruz. Yapmamızın sebeplerini açıklıyoruz. Trabzon öyle belediyelerin yer zengini olduğu Kayseri, Konya gibi bir şehir değil. Çok sınırlı arsalarımız var ve buralarda yatırım yapmak zorundayız.

Otogar şehre kazandırılmış önemli bir yapıdır. Sosyal medyada videosunu paylaştım. Altına da ne zaman yapılacak diye soruldu. Halbuki yapıldı bitti. Ekim’in 15’ine kadar bütünüyle faaliyete geçmiş olacak.

Bir takım olumsuz örnekler geçmişte yaşanmış olabilir. Ben o zaman da söyledim. Büyükşehir Belediyesi olarak biz şöyle bir mantaliteyle çıkıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir işi yapıyoruz diye ortaya çıkmıyoruz. Projesini, yerini, kaynağını buluyoruz. İhalesini yaparken kamuoyu ile paylaşıyoruz. Neyi paylaşıyorsak kamuoyuyla, onları da alanda görüyorsunuz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler