Başkan Genç, KKTC'de ziyaretlerini sürdürdü

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ziyaretlerde bulundu.

Başkan Genç, KKTC'de ziyaretlerini sürdürdü

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Genç'in dün KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ile bir araya geldiği belirtildi.

Genç'in, KKTC İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı da ziyaret ederek, Trabzonspor forması hediye ettiği kaydedildi.

baskan-genc-kktcde-ziyaretlerini-surdurdu.jpg

Açıklamada, Genç'in şu ifadelerine yer verildi:

"Karadeniz Kültür Derneği'nin geleneksel olaak her yıl birkaç kez festival düzenlemesi bizi çok mutlu ediyor. Derneğimiz çok çalışkan, faal bir dernek. Yaptıkları çalışmaları ben takdir ediyorum. Kendimizi Karadeniz'de hissediyoruz. O kadar çok etkinlik oluyor ki sanki Trabzon, Rize, Ordu'dayız. Gönlümüz coşuyor, Allah da onları coştursun."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber