Başbakan'dan Trabzon'un bu ilçesine plaket!

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 87 oranında oy vererek Türkiye 9.su olan Hayrat’ın Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve İlçe Başkanı Salih Öztel’e Başbakan Davutoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Pazar günü ya

Başbakan'dan Trabzon'un bu ilçesine plaket!

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 87 oranında oy vererek Türkiye 9.su olan Hayrat’ın Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve İlçe Başkanı Salih Öztel’e Başbakan Davutoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde partisine yüzde 87 oranında destek veren Hayratlılar adına AK Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel ve Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’na plaket takdim etti.

Ankara’da düzenlenen 105.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, İl Başkanı Haydar Revi ve Kadın kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ile birlikte katılan Başkan Öztel, plaketi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Plakette;  “Sayın Salih Öztel, 1 Kasım Milletvekili Seçiminde En Başarılı 10 ilçe içerisinde olduğunuzdan olayı siz ve tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ahmet Davutoğlu Genel Başkan-Başbakan” ifadeleri yer aldı.

hayrat-basbakan-plaket-(5).jpg

Plaketi tüm Hayrat halkına armağan ettiğini belirten Öztel; “Bu plaketi Hayrat halkı adına aldık. Partimize verdikleri destekle bizlerin yüzünü ak eylediler. Rekor oyla Sayın Başbakanımızdan böylesine anlamlı bir plaket almamıza vesile oldular. Bu plaketi tüm Hayratlılara armağan ediyorum. İnşallah Başbakanımızdan aldığımız destekle Hayrat’ımızın sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu da, “Bugüne kadar başarıyı hep bir adım öne taşımak için mücadele ettik ve başardık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 91’le Güneysu’nun ardından Türkiye ikincisi olmuştuk. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 80 oy oranıyla Türkiye 7.si olmuştuk. 1 Kasım’da da yüzde 87 ile Türkiye 9.su olduk. Hayrat hizmetin karşılığını her zaman vermiştir vermeye de devam edecektir. Çok mutluyuz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber