Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü komedyen Atilla Arcan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Erenköy Galippaşa Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazına sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Tekerlekli sandalyeyle camiye gelen Yalçın Menteş, Atilla Arcan'ın tabutu

Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü komedyen Atilla Arcan gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Erenköy Galippaşa Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazına sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Tekerlekli sandalyeyle camiye gelen Yalçın Menteş, Atilla Arcan'ın tabutuna dokunarak gözyaşlarına boğuldu.

Ünlüleri taklit ettiği gösterileri ile tanınan 70 yaşındaki komedyen ve oyuncu Atilla Arcan, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Atilla Arcan için Erenköy Galippaşa Camisinde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Arcan'ın eşi Gül Arcan, kızı Şebnem Sevgi Arcan, oğulları Uğur, Özgür ve Barış ile sanat camiasından Erol Evgin, Rasim Öztekin, Müjdat Gezen, Yalçın Menteş, Gaffur Uzuner, Ferdi Akarnur, Ateşböceği Ercan, Müjdat Gezen, Birol Güven gibi isimler ile 80'ler dizisinin oyuncuları katıldı.

Usta oyuncu Ferdi Akarnur, "Atilla öyle bir insan ki Türkiye Cumhuriyetinde hiç kimsenin kötü bir şey söyleyeceği bir insan değil. Öyle bir insandır, herkese iyiliği vardır ama hiç kötülüğü yoktur. Çünkü kalbinde kötülük yoktur. Dünya efendisi bir insandır. En son cuma günü konuştum, hastanedeydi" dedi. Cami avlusunda babasının tabutuna sarılan ve omuzlayan Şebnem Sevgi Arcan da uzun süre gözyaşı döktü.

Atilla Arcan, Küçükyalı Mezarlığında toprağa verildi.

Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

Atilla Arcan son yolculuğuna uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem