Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 03 Temmuz 2026 16:13

Araklı'da seyir terasından düşen çocuktan sevindiren haber! Taburcu edildi

Trabzon'un Araklı ilçesi Turup mevkisindeki seyir terasında korkulukların kırılması sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten düşerek yaralanan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen küçük çocuk evinde istirahat ediyor.

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Turup mevkisinde dün meydana gelen ve büyük üzüntüye neden olan kazanın ardından sevindiren haber geldi.

Seyir terasının kırık ahşap korkuluklarından düşerek yaralanan yaklaşık 4 yaşındaki çocuk, kontrol amacıyla kaldırıldığı hastanede yapılan muayene ve tetkiklerin ardından taburcu edildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Edinilen bilgilere göre, sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen küçük çocuğun tedavisinin tamamlanmasının ardından evine gönderildiği ve istirahat ettiği öğrenildi.

KORKULUKLARIN DAHA ÖNCE KIRILDIĞI İDDİASI

Olayla ilgili yürütülen incelemelerde, kazanın yaşandığı seyir terasındaki ahşap korkulukların kısa süre önce kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darbe veya tekme sonucu kırıldığı ve düşmek üzere olduğu yönünde bilgilere ulaşıldığı belirtildi.

İddialara göre, olay sırasında küçük bir temasla yerinden ayrılan korkuluk, çocuğun yaklaşık 4 metre yükseklikten düşmesine neden oldu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yetkililerin olayın ardından bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldığı, benzer kazaların yaşanmaması için inceleme ve gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Araklı Arı Haber

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!