AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi Mahalle Programları Düzenlendi

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Trabzon’da Teşkilat Akademisi Mahalle programları düzenledi.

AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi Mahalle Programları Düzenlendi

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Sayın Mustafa Şen’in talimatı doğrultusunda 81 ilde yapılması planlanan ‘Teşkilat Akademisi Mahalle’ programları Trabzon’da düzenlendi. Düzenlenen eğitim programlarına AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanları ve mahalle başkanları katıldı. 

Eşzamanlı olarak 3 ayrı ilçede tüm Trabzon mahalle başkanlarına hitap eden programın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Teşkilat bağına sadık kalarak programımıza katılan tüm mahalle başkanlarımızı muhabbetle selamlıyorum. Daha önce gerçekleştirdiğimiz teşkilat akademisi programlarından olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle AK Parti’nin neferleri olarak partimizin hangi kökenden geldiği, nasıl bir dava uğruna çaba gösterildiği, nasıl bir liderin arkasında siyaset yaptığımızı öğrenme noktasında Teşkilat Akademimizin bizlere katmış olduğu faydaları saymakla bitiremeyiz. Genel Merkez Ar-Ge birim başkanlığımız tarafından yürütülen bu akademi programının Türkiye genelinde teşkilat mensuplarımızı eğitme noktasında çok verimli sonuçlar alındığını geri dönüşlerden anlıyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, bugün de teşkilat akademi programımızın mahalle başkanları programını üç merkezde yapmak üzere belirledik. Ortahisar, Akçaabat ve Of. Belirli bölgeleri bir araya toplamanın daha verimli olacağını düşünerek bir program planladık. Birbirinden kıymetli konuşmacılarımız var. Eğitim programının amacı, eser ve hizmet siyasetini kendisine şiar edinmiş AK Parti’nin ülkemize ve milletimize sağladığı kazanımları anlama, bilme ve vatandaşımıza anlatmak üzere siz değerli teşkilat mensuplarımıza aktarmaktır. ” dedi.

AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi Mahalle Programları Düzenlendi

Ramazan ayı içerisindeki çalışmalarından bahseden Mumcu, “Ramazan ayı içerisinde sizler sayesinde çok güzel ve faydalı programlar yaptık. Tüm ilçelerde sahadaydık. Ana Kademe, Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak sahada oldukça verimli çalışmalar yaptık. Aslında bu çalışmalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca tüm Türkiye’de düzenlenen bir seferberlikti adeta. Bu manada ramazan ayı oldukça verimli geçti. Ev ziyaretlerinden tutun da yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız, şehit ve engelli aileleri, vatandaşlarımızla çay sohbetlerine varıncaya kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler ve emekleriniz sayesinde 2023 hedefine ulaşacak, 2053 ve 2071 vizyonlarını tamamlayacağız inşallah ” ifadelerinde bulundu.

Mahalle Başkanlarının önemini vurgulayan İl Başkanı, “Sizler mahalle başkanları olarak içerisinde bulunduğunuz mahallenin emini olmak zorundasınız. Çünkü, AK Parti Mahalle Başkanlarına her zaman ‘Uç Beyleri’ ifadesini kullanır. Mahalle teşkilatlarımız en kılcal noktada teşkilata ve insanlara dokunan, vatandaşımızın sorunlarını çözmeye çalışan ve onları yönlendiren Partimizin en ücra noktalara bile ulaşmasını sağlayan yüzlerimizdir. Dolayısıyla bizim için oldukça kıymetlidirler. Sizlerin yapmış olduğu çalışmalar oldukça kıymetli ve vazgeçilmezlerdir. Allah sizlerden ve emeklerinizden razı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi Mahalle Programları Düzenlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler