AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mumcu, partinin 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulduğunu belirterek, 25 yıllık süreçte hayata geçirilen çalışmalara dikkat çekti.
Başkan Mumcu, “AK Parti olarak 25 yıldır yalnızca iktidarda bulunmadık; milletimizin emanetini taşıdık, ülkemizin yükünü omuzladık ve Türkiye’yi her alanda büyütmenin mücadelesini verdik” dedi.
🔗 İlişkili Haber — Atatürk imzalı Trabzon’un Kisarna Maden Suyu yeni yüzüyle tanıtıldı!
“TÜRKİYE’Yİ HER ALANDA BÜYÜTMENİN MÜCADELESİNİ VERDİK”
Sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, savunma sanayii ve teknoloji başta olmak üzere birçok alanda yatırımlar gerçekleştirildiğini ifade eden Mumcu, partinin 25 yıllık birikiminin Türkiye'nin geleceği açısından önem taşıdığını söyledi.
Mumcu, “Çeyrek asırlık birikimimizi geçmişimizin gururu ve Türkiye Yüzyılı’nın güçlü temeli olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü aşkla ve kararlılıkla milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Milletimizle çeyrek asır, Türkiye geleceğe hazır” ifadelerini kullandı.

MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENECEK
AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mevlit Programı da gerçekleştirilecek.
Programın, hayatını kaybeden teşkilat mensupları ile ülke uğruna hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla düzenleneceği belirtildi.
10 AĞUSTOS’TA HANİFE HATUN CAMİİ’NDE
Mevlit Programı, 10 Ağustos 2026 Pazartesi günü akşam namazının ardından Hanife Hatun Camii’nde gerçekleştirilecek.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, teşkilat mensupları ile Trabzonlu vatandaşları düzenlenecek programa davet etti.