AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş: "İnşallah 18'de 18 yapacağız"

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, Haber61'e ziyarette bulundu.

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Haber61'e ziyarette bulundu.

Başkan Mahmut Çavuş, ziyaret sonrası gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Çavuş'un açıklamaları şu şekilde;

"HEDEFE KOŞMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

13 Haziran'da İl Gençlik Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edildi. Amacımız başarıları daha yükseklere çıkarmak olacak. Trabzon'da 18 ilçede 367 yöneticimiz ile Trabzon'daki 128 bin 500 genci aynı şemsiyede toplayıp Türkiye yüz yılı hedefine koşmak için mücadele edeceğiz. Geçmişte hizmet veren tüm başkanlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.

ak-parti-haber61-ziyaret.jpg

Önümüzde yerel seçim var. AK Parti, sanki her gün seçim var gibi sahada olan bir parti. Gayret bizden, takdir milletimizden. AK Parti milletin desteği ile kuruldu. İlk gününden itibaren gençlik, sağlık, eğitim, kültür ve teknoloji gibi pek çok alanda hizmetleri oldu. Cumhurbaşkanımız gençliğe bir öz güven kazandırdı. Öncesinde seçilme yaşı 30'du, önce 25'e sonra da 18'e indi. "Gençler ülkenin karar mekanizmalarında olmasın" diyen bir anlayış vardı. Cumhurbaşkanımız bu anlayışı değiştirdi.

Bizler gençler olarak üstümüze düşeni yapacağız. Cumhurbaşkanımızın genç yol arkadaşlarıyız. 2 gün önce Cumhuriyetimizin 100. yılıydı. Şanla şerefle hep birlikte Cumhuriyetimizi kutladık. Başka Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemiz için şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi anıyoruz. Biz gençler olarak Cumhuriyetimizin nöbetçisiyiz.

"FİLİSTİN'İN YANINDAYIZ"

Atatürk'ün sözüyle ifade ediyorum, "Türkiye Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesidir. Kıbrıs'ta, Irak'ta, Yemen'de, Suriye'de, Libya'da ve en son Karabağ'da olduğu gibi bugün de Filistin'in yanındadır.

ak-parti-haber61-ziyaret-3.jpg

"SİYASAL VE TOPLUMSAL ZORLUKLARLA MÜCADELE EDİLDİ"

AK Parti kurulduğu günden bu yana çeşitli zorluklarla mücadele etti. Hem siyasal hem de toplumsal anlamda zorluklarla mücadele edildi. 367 krizi, kapatma davası, 27 Nisan, 15 Temmuz... AK Parti bu tür zorluklarla mücadele ederken birçok sorunu da çözdü.

"İNŞALLAH 18'DE 18 YAPACAĞIZ..."

Gençler üzerine yapılan memnuniyet anketlerinde en yüksek çıkan illerden biri Trabzon. Belediyenin işi sadece yol yapmak değil. Kültürel belediyecilikte çığır açmış bir partidir AK Parti. İnşallah Trabzon'da 18'de 18 yapacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler