AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu: "Partimin neferi olmaktan gurur duyuyorum..."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, partisinin 22. kuruluş yıl dönümüne dair konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu: "Partimin neferi olmaktan gurur duyuyorum..."

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti’nin 22. Yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Mumcu'nun açıklamaları şu şekilde;

"YORULMAK BİLMEDEN ÇALIŞTIK, ÇALIŞACAĞIZ"

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Bundan tam 22 yıl önce 2001 yılı ağustos ayında AK Parti’nin kuruluşunu milletimize ilan ettik. Bizler bu dava uğruna Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hep birlikte yorulmak bilmeden, usanmak bilmeden çalıştık çalışacağız. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz bugün itibaren 22 yaşına girmiş bulunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana milletimizin her zaman, her koşulda yanında olmak ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek temel düsturumuz olmuştur. 3 kademe teşkilatlarımız ile heyecanlı, atik ve çalışkan teşkilat mensuplarımızla birlikte her zaman omuz omuza bir aile edasıyla aziz milletimizin teveccühünü kazanmak için çaba sarf ediyoruz. Rabbimize şükürler olsun ki milletimiz de bu çabayı görüyor ve bizleri 22 yıldır yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman gösteriyorlar. Kuruluşumuzun 22. Yılı nedeniyle 22 yıl önce Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi "Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.". Bizler Türkiye Yüzyılı vizyonu ile, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğiz.” diye konuştu.

mumcudan-22-yil-aciklamasi-2.jpg

"EKONOMİK SAVAŞINDAN İÇİNDEN GEÇİYORUZ"

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Dünden bugüne, çeyrek asırdır Türkiye Cumhuriyeti’nde 22 yılda olduğu gibi bundan sonra da AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü aşk ve heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Geride kalan çeyrek asırda pek çok başarıya imza atarak ülkemize adeta çağ atlatmış ekonomiden, savunma sanayine, sağlığa, iç ve dış politikadan enerjiye, tarımdan ulaşıma, turizmden insan haklarına kadar pek çok alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atmıştır. Ekonomik bir savaşın içinden geçtiğimiz şu günlerde her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Ama bunu düzeltecek olan da yine AK Partidir. Bu uzun ve kutlu dava yolculuğunda bizleri engellemeye çalışan, kendi oyunları tarafından bizleri bastırmaya çalışanlar olmuştur. Lakin AK Parti her zaman olduğu gibi hep dimdik ayakta bu kirli oyunlara karşı duracaktır. Ne kadar masa kurulursa kurulsun, Ülkemiz için ne kadar pazarlıklar yapılırsa yapılsın aziz milletimiz bu oyunu bozar. Hiç şüphesiz bu dava AK Parti’nin 22 yılının çok ötesinde bir davadır. Dava bilinci ile bu çatı altında her daim daha ileriye hedeflemek daha ileriye bakmak bizim milletimize olan borcumuzdur. Milletimiz için yaptığımız hizmetleri borç biliriz. Aydınlık yarınlara ülkemizi hedeflerine ulaştıracak olan da yine AK Parti’den başkası değildir.” ifadelerine ekledi.

"PARTİNİN NEFERİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir, biz siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet için bulunuyoruz. 22 yıldır bu düsturla hareket eden bir Parti olarak bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet” anlayışıyla aşkla davamız için çalışıyoruz. Partimizin Kurucu il Yönetim kurulu üyelerine, Dünden bugüne bu dava için emek vermiş tüm büyüklerime Partimizin kurulduğu günden beri teşkilatlarında görev almış bütün başkan ve yöneticilerimize, dava uğruna emek vermiş tüm büyüklerimi şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, millete hizmet yolunda nice yıllara ulaşmak dileğiyle, partimizin 22. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber