AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu" AK Parti yorulmaz"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu milletvekilleri adayları ile birlikte Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu" AK Parti yorulmaz"

AK Parti’nin Trabzon’da kaptanlığını yürüten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlara harfiyen uyulduğunu ve Trabzon’da her kapıya ulaşmak için, her eli sıkmak için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Kaptan Mumcu ise Milletvekili adayları ile birlikte sokakları arşınlıyor.

“AK PARTİ SEÇİM İÇİN DEĞİL, MİLLETİ İÇİN ÇALIŞIR”

Her fırsatta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a verdiği kıymeti ve değeri hatırlatan İl Başkanı Dr. Mumcu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin T’si Trabzonumuzda Reis’in yol arkadaşları Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla, Genel Başkan Yardımcımızla ve tüm milletvekili adaylarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezimiz sağ olsun nefes alacak vakit bırakmıyor bize. Olması gereken de budur tabiki. Ben göreve geldiğim günden itibaren Trabzonumuzun tüm ilçelerini en az 5’er kere programlı bir şekilde ziyaret ederek esnafımızla, milletimizle bir araya geldim. Elhamdülillah şu an içinde bulunduğumuz süreç bizim alışık olmadığımız bir tempo değil. Seçim sürecine girmediğimiz zamanlarda da biz yine milletimizin sevincini, hüznünü paylaşıyorduk. Her zaman da böyle olmaya devam edecek. AK Parti seçim için değil, Milleti için çalışır” ifadelerini kullandı.

“HAKK İLE BATILIN SAVAŞINDA ALLAH BİZİMLEDİR”

3 Mayıs 2023 Çarşamba Günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de konuşan Başkan Mumcu, “Yoğun bir tempoyla çalışıyor Cumhurbaşkanımız. Biz Trabzon için çalışıyoruz. Ama Cumhurbaşkanımız tüm Türkiye için, tüm İslam alemi için çalışıyor, aynı zamanda da bu çalışmaları engellemek isteyenlerin, yolumuza taş koyanların taşlarını bir kenara kaldırıp atıyor. Allah ilk olarak Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin yardımcısı olsun. Hakk ile batılın savaşında biz biliyoruz ki Allah bizimledir” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber