AHBAP Gönüllüleri Trabzon’da iş başında...

Önce yemek pişirdiler, sonra da dağıttılar.

AHBAP Gönüllüleri Trabzon’da iş başında...
Haber61/Haber Servisi

AHBAP üyeleri, her ilde karşımıza çıkmaya başladı. Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu dernek, kimi kentte ihtiyaç sahibi kişilerin tedavilerini üstlenirken, kimi yerde de okuyamayan öğrencilere çare oluyorlar. Trabzon’da da başka bir yardımseverliğe imza atmayı başardılar. Trabzon’da önce yemek hazırladılar sonra da ihtiyaç sahiplerine dağıttılar. 

Yeni yardım melekleri Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Trabzon temsilcileri geçtiğimiz günlerde Trabzon esnafının da desteğiyle çok güzel bir projeyi hayata geçirdiler. Ahbap Trabzon üyeleri önce Moloz'daki Kadınlar Pazarı'na giderek satılmayacak sebze ve meyveleri israf olmamaları için almak istediler. Ama esnaf onların düşüncelerinin aksine beklenmedik bir destekle tek tek gençleri çağırarak "Ahbap Ocağı"nın malzemelerini üstlendiler. Ahbap Trabzon gönüllüleri de o malzemelere biraz gülümseme, biraz umut, biraz yardımlaşma, biraz da sevgi ekleyerek 90 kap yemeği önce kendileri tattılar sonra da 9 ayrı aile ve Trabzon'un çocukları ile paylaştılar.
AHBAP Gönüllüleri Trabzon’da iş başında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber