8 ay dediniz 2 sene oldu bitiremediniz!

Emniyet Müdürünün kaza sonucu ölümü Şana’daki yol inşaatını gündeme getirdi.. 

8 ay dediniz 2 sene oldu bitiremediniz!
Trabzon’da acı kaza sonrası tepkiler büyüdü. Yomra İlçesi Şana mevkisinde önceki gece sabaha karşı yaşanan Trabzon İl Emniyet Müdürü Yardımcısı 2. sınıf emniyet müdürü Ayhan Akduman hayatını kaybetti.

VATANDAŞ TEPKİLİ 

Şana’daki alt geçit ve yol çalışmalarının yapıldığı noktada yaşanan kazaya vatandaşlar, “Bu yol 8 aya bitirilecekti. Hala bitmedi. Bu kaza olmayabilirdi. En büyük nedeni bu yol inşaatı. Her gün sürücüler ve yayalar burada kazayla burun buruna geliyorlar. Artık bu inşaat kısa sürede bitirilmelidir” diyerek tepki gösterdiler.Özellikle hastane kavşağı, otellerin birleştiği nokta ve alış veriş merkezlerinin yoğun olduğu mevkiinde olması riskleri artırıyor. 

HALA NET DEĞİL

Proje önce üst tarafta 3 tane kavşak olması için planlandı ve bin 200 metre daldık geçilerek yapımına başlandı. Yalnız projede değişimler oldu. Yolun altından iki tüp geçit şeklinde geçileceği söylendi. Proje belirsizliğini korurken ne zaman bitirileceği de muamma.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber