7 Yıl sonra Trabzon'da ilk olacak

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

7 Yıl sonra Trabzon'da ilk olacak

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Trabzon'a geldi.

İstanbul'dan özel uçakla Trabzon Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafile, dış hatlar terminalinden çıkış yaptı.

Fenerbahçe'nin gelişinde terminalde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik kuvvet ekipleri eşliğinde havalimanından ayrılan sarı-lacivertliler, daha sonra konaklayacağı otele yerleşti.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da kafile ile geldiği görüldü.

ALİ KOÇ 7 YIL SONRA İLK OLACAK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Spor Toto Süper Lig,'in 13. haftasında oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını Trabzonspor Medical Park Stadyumu'dna seyredecek. Bununla birlikte 7 yıl sonra ilk kez bir Fenerbahçe başkanı Trabzon'da maç izlemiş olacak.

Havalimanı'nda kendisine yöneltilen 'Bu nasıl duygu?' sorusuna 'Normalide bu değil mi?' cevabını veren Koç, ardından takımını taşıyan otobüse bindi konaklayacakları otele gitti.

BENZİA'NIN YERİNE MEHMET EKİCİ

Öte yandan karşılaşmanın hazırlıklarını srüdüren Fenerbahçe'de rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkartılan Benzia'nın yerine Mehmet Ekici'nin oynaması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber