23 Nisan Trabzon'da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon'da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Trabzon'da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları Trabzon Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulurken, Trabzon Valisi Yücel Yavuz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirip bayramlarını kutladı.

Valilik önündeki tören sonrası kutlama programına Prof. İhsan Koz İlkokulunda devam edildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş bir konuşma yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yücel Yavuz, Başsavcı Mithat Kutanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı tarafından verildi.

Öğrencilerin 23 Nisan ile ilgili gösterileri kutlamalara renk kattı. Özellikle Gürcistan’dan gelen misafir öğrencilerin gösterileri kutlamalara damga vurdu.

Programın ardından Vali Yavuz ve beraberindekiler, emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.



















 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber