2020 yılının başarılı gazetecileri ödüllerini aldı! TGC'den Haber61'e ödül!

Haber61'den Okan Çıtlak yaptığı inceleme haberiyle ödüle layık görüldü.

2020 yılının başarılı gazetecileri ödüllerini aldı! TGC'den Haber61'e ödül!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti 2020 yılının başarılı gazetecilerini ödüllendirdi.

Bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, ilçe belediye başkanları, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, STK temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende başarılı gazetecilere ödülleri tekdim edilirken Haber61'den Okan Çıtlak da İnternet İnceleme Araştırma dalında "Uzmanından acı tespit: Çocuklara bırak elinden telefonu denilirken şimdi karşısında yoklama alınıyor" haberiyle ödüle layık görüldü.

Çıtlak ödülünü Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'ndan aldı.

TGC'den Haber61'e ödül

İlgili haberi okumak için tıklayın

TGC Başkanı Ersen Veda Küçük ödül töreninde yaptığı konuşmada‘’Meslektaşlarımızın meslek başarılarının ödüllendirilemesi motivasyonlarının yüksek tutmaya amaçlayan ödüllendirmek için ödül alan arkadaşları şimdiden kutluyorum.Her zaman söylüyoruz sevgi ve saygı ile etkinliğmizi artırmak için etkinliklerimizi arttıracağız. Bu geceye katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, iyiki varsınız diyorum’’Gazeteciliğin zevkli olduğu kadar çok zor bir meslek olduğunu biliyoruz. Okuyucuların, izleyicilerin ve dinleyicilerin dünyayı algılamasına yardımcı olmak onların düşünce, kanaat ve yaşam biçimlerine değişiklik yapılmasına katkıda bulunmak çok değerli ama bir o kadar da sorumluluk getirmektir." ifadelerini kullandı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde organize edilen törende yaptığı konuşmada, basın camiasının kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Gazetecilerin gece gündüz, yağmur kar demeden sahada çok zor şartlarda toplumu bilgilendirmek için cansiparane görev yaptığını vurgulayan Ustaoğlu, "Sizler, bu uğurda zaman zaman bunun bedelini canınızla ödüyorsunuz. Ben bu vesileyle yüce Allah'tan hayatını kaybeden basın mensuplarımıza rahmet diliyorum." dedi.

Ustaoğlu, gazetecilerin toplumun işiten kulağı, gören gözü olduğunun altını çizerek, "Bizler de yönetim anlayışımızda temel paydaş olarak hep sizleri görüyoruz. Sizlerin bizlere ulaştırdığı her haber, her konu önemli. Ortak yönetim anlayışımızın çok önemli paydaşları oluyorsunuz sizler. Her birinize şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
Tören öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon görüşmesi yaptığını dile getiren Ustaoğlu, Soylu'nun törene katılanlara selamlarını ilettiğini ve ödül alanları tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, başarının ödüllendirilmesi gibi özel bir törende bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Trabzon basınının geçmişine dikkati çeken Zorluoğlu, yerel basının gücüyle gurur duyduklarını, bu gücün şehir adına hizmet ve kalkınma anlamında da olumlu şekilde kullanıldığını memnuniyetle gördüklerini vurguladı.

Vali Ustaoğlu, konuşmaların ardından TGC'nin eski başkanlarından merhum Ziyad Nemli adına düzenlenen "Ziyad Nemli Büyük Ödülü"ne layık görülen ancak sağlık sorunları nedeniyle törene katılamayan Ömer Olcay'ın ödülünü, TGC Başkanı Küçük'e teslim etti.

Eski belediye başkanlarından Hasan Melek'e "Jüri Özel Ödülü"nü, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu takdim etti.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, "Sanat Özel Ödülü"ne layık görülen ancak törene katılamayan Kudret Emiroğlu'nun ödülünü İsmail Fandaklı'ya teslim etti.

"Spor Özel Ödülü" ise 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya elde eden milli
boksör Busenaz Sürmeneli, olimpiyat ikincisi milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalya kazanan Abdullah Öztürk'e verildi.

Sporcular törene katılamazken, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Busenaz Sürmeneli'nin ödülünü, annesi Songül Sürmeneli'ye teslim etti.

"Turgut Özdemir En İyi Spor Fotoğrafı Ödülü"nü de Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı verdi.

Avcı, sunucunun, "Abdullah hocamızdan bir şampiyonluk sözü alır mıyız?" ifadeleri üzerine, Trabzonspor'da geçen yıl 10 Kasım'da göreve başladığını anımsattı.



Geldiğinden beri çok güzel duygular yaşadığının altını çizen Avcı, "Karşılıklı örtüşen bir çok şey var. Ben de bu yörenin insanıyım, burayı çok seviyorum, sizleri seviyorum. Umarım bu dilekleri, bu duyguları hep beraber yaşarız. Bu şehir bunu istiyor ve hak ediyor." diye konuştu.

Yaptıkları haberlerle 13 gazeteciye başarı ve meslekte 20 yıl ve üzerinde hizmet veren 38 gazeteciye hizmet ödülleri takdim edildi.
TGC'den Haber61'e ödül

TGC'den Haber61'e ödül

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber