Zorluoğlu'ndan muhtarlara müjde

Zorluoğlu muhtarlara daha çok yatırım yapılacağının sözünü verdi

Zorluoğlu'ndan muhtarlara müjde

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu 18 ilçenin muhtarlarıyla da görüşerek talepleri çözüme kavuşturmaya gayret ettiğini dile getirdi.

Zorluoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir” sözünü kendisine ilke ettiğini belirterek 18 ilçeye de yatırım yapmayı sürdürdüklerini dile getirdi.

Başkan Zorluoğlu yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını da belirterek, “Daha çok yatırım yapacağız. Daha çok asfalt, daha çok beton dökeceğiz, daha çok duvar yapacağız. Bizlere muhtarlarımızdan en çok beton talebi geliyor. Bizde belediye olarak onların taleplerine elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz. Şimdi muhtarlarımıza bir de müjde vermek istiyorum. Trabzon’un hem doğusunda hem de batısında birer beton santrali kuruyoruz. Arık daha uygun fiyatlara beton üretip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Göreve geldiği 3 yıl önce Trabzon’da su sıkıntısının fazla olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “İlçe toplantılarında muhtarlarımızın yüzde 90’ı TİSKİ’den şikâyetçiydi. Şimdi TİSKİ’nin kısa sürede yaptığı yatırımlar ve çalışmalar neticesinde bu şikâyetler neredeyse yok denecek kadar azaldı. Şu anda Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz projeler ve çalışmalarımız var. Birçoğunu bitirdik. Yapımı süren projeler bittiğinde Trabzon şehri farklı bir kimliğe bürünecek” dedi.

HEDEF RAYLI SİSTEM

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun yeni hedefinin hafif raylı sistem olduğu ve bu projeyi hayata geçirmek için çalışmalar gerçekleştirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber