Zorlu önemli iddiayı böyle duyurdu! Parası yetmeyince otobüsten indirdi

CHP'li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, bir vatandaşın parası yetmediği için belediye otobüsünden indirilmesi ile ilgili iddiayı gündeme getirdi.

Zorlu önemli iddiayı böyle duyurdu! Parası yetmeyince otobüsten indirdi

Ortahisar Belediyesi CHPli Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Büyükşehir Belediyesi otobüsünde yaşandığı iddia edilen bir konuya dikkat çekti. 

Kendisiyle irtibata geçen vatandaşın, otobüs kartının bakiyesi eksik diye, otobüs şoförü tarafından yarı yolda zorla indirildiğini belirten Zorlu, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

BU NASL BİR ANLAYIŞ!

Zorlu, “Hani sosyal belediye! Mağdur olan vatandaşlarımız bize sorunlarına çare aramak ve seslerini duyurmak için ulaşır.

Aşağıda bahsedeceğim iddia bırakın Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerini, insan olan herkesi üzecek bir olay! Olayı yaşayan M.M. ile telefonda konuştum. Konuyu el yazısıyla whatsaptan atmasını da istedim. Özetle Büyükşehir Akçaköy-Derecik otobüsünde yaşandığı söylenen olay şu şekilde!

M.M.’nin kendi beyanı şöyle "02.08.2022 günü akşam seferini yapan Büyükşehir Belediyesine ait 61 AB 836 plaka nolu araç sürücüsü Trabzon peron kalkışlı Akçaabat-Derecik otobüs şoförü benim akbildeki bakiyem 3.25 tl eksik diye beni yarı yolda indirmeye zorladı. Ben de inmeyeceğim dedim. O da o sırada arabayı yolun ortasına bırakıp imdadı çekti. Ya arabadan inersin ya da yolcuları burada bekletirim diye tehdit etti. Bende yolcular mağdur olmasın diye elimdeki çantaları alıp yarı yolda otobüsten indim!

Bu Büyükşehir Belediyesine ait TULAŞ şirketinin şoförü bu gücü kimden alıyor acaba. Bir devletin arabasından bu ülkenin bu devletin vatandaşını nasıl olup da araçtan aşağıya atıyor. M.M" Özetle bu şekilde söylüyor.

GEREĞİ YAPILMALIDIR!

Zorlu, “bu iddia sahibi Büyükşehir yetkilileri tarafından dinlenerek şoförün savunmasının alınması gerekir. Sosyal belediyecilik diye övünerek mangalda kül bırakmayanlar bu konuda kamuoyuna açıklama yapmak zorundadırlar. Bu talimat kimden alınmıştır. TULAŞ yetkililerinin talimatı her insanın başına gelebilecek bu durumda yolcuyu refüze edin ve yarı yolda otobüsten atın şeklinde midir?” dedi

Zorlu, “Bu şoförün kendi inisiyatifiyse psikolojik testten geçirilmelidir. Yoksa emri verenlerin acilen görevden uzaklaştırılması gerekir. Telefonu ve ismi bende saklı olan vatandaşımızla irtibat kuracak olan yetkili benimle irtibata geçsin. Mektubu ismi kapatarak aşağıya bırakıyorum. Bu ayıbın tekrar yaşanmaması için konuyu takip edeceğiz ” görüşlerine yer verdi.

Zorlu önemli iddiayı böyle duyurdu! Parası yetmeyince otobüsten indirdi

Zorlu önemli iddiayı böyle duyurdu! Parası yetmeyince otobüsten indirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber