Yeniden Refah Partisi’nden Haber61’e ziyaret: Seçime en hazırlıklı partiyiz

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat Haber61’i ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’nden Haber61’e ziyaret: Seçime en hazırlıklı partiyiz

Yeniden refah Partisi Trabzon İl teşkilatı Trabzon’da medya turuna çıktı. Haber61’i ziyaret eden başkan Süleyman Pulat ve yönetim kurulu Haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu ve Genel müdür Ergün Hardaloğlu ile sohbet edip gündemi değerlendirdiler.

WhatsApp Image 2022-11-17 at 12.14.33

Pulat, ziyaret sırasında önemli açıklamalar yaptı.

“KONGREMİZDE BÜYÜK HEYECAN VARDI”

Trabzon’da yaptıkları kongreyi ve büyük kongreyi değerlendiren Pulat “11 Eylül’de kongremizi yaptık. Trabzon’da belirli ölçüde salon bulamayınca Kaşüstünde Çakır Bey Konferans salonunda gerçekleştirdik. 2 bin kişilik bir salondu. Kısa bir sürede hazırlandık. Heyecanlı bir topluluk ve katılım vardı. Bizi sevindirici boyutu buydu. İlgi alaka fazlaydı. Daha sonrasında 1ay ,1buçuk ay içerisinde büyük kongremize hazırlandık. Ankara Arena salonunda yapılacak olan, yine Ankara’nın en büyük salonu. Trabzon olarak 25 otobüs ile buradan gittik. Özel araçlarla birlikte 30 otobüs 1200 kişiyle büyük kongremize katıldık. Hakikaten görülmeye değerdi. Yerel basından arkadaşlarımız geldi. Ciddi ve heyecanlı bir topluluk vardı. Polis rakamlarına göre 84 bin katılım vardı. Salonun içinde yer bulamadığımız gibi delegelerin bile yer bulmakta zorlandığı bir ortamdı. Salon dışında bile bir miting alanı oluşmuştu. Katılımdan daha önemlisi çok heyecanlı ve gerçekten diri bir topluluk vardı. Bu bizi ümitlendirdi. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımıza heyecan katmıştır. Bu şekilde devam ettik.” İfadelerini kullandı.

“400 BİN ÜYEMİZ VAR”

Türkiye genelinde 400 bin üyesi olduğunu belirten Başkan Pulat “Trabzon’da üye kaydıyla ilgili Türkiye’de üye kaydıyla ilgili yakinen takip ettiğimiz için söyleyebiliriz. Şu an 400 bin ıslak imzalı üyemiz var. Bunların 300 bini Yargıtay sistemine girmiş 100 bini de girmeyi bekliyor. Bir ufak hata yapsanız üye beklemeye giriyor. O kişiye tekrar ulaşıp eksik bilgiyi düzeltesiniz. Sistemin kabul etmediği 100 bin civarında bekleyen üye var. Onlarda her gün yenileyip giriyor. Yani 400 bin ıslak imzalı üyemiz var. Türkiye’deki teşkilatlanmamızı tamamlarken 81 ilde 900 küsur ilçede teşkilatlanmamızı kurarken, köy ve mahallede teşkilatlanmamızı kurarken bu büyüklükteki üye kaydı hakikaten çoğu partiye nasip olmayan bir durum. “ şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ BU KADAR ÜYE İLE MECLİSTE”

Yaptıkları üye sayısının İYİ parti kadar olduğunu hatırlatan Pulat “İYİ Parti’nin yaklaşık bu kadar üyesi varken %10’ların üzerinde oy aldığı ortada. Bizim özellikle tek sıkıntımız medyada istediğimiz şekilde, medya bize yer vermiyor. Ama önemi değil bizim de teşkilatlarımız var diyoruz. Teşkilatlarımızla gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Seçime en hazırlıklı partiyiz. Bunu iddialı söylüyorum. Neden? Partilere bakıyorum.130 tane parti var Türkiye’de. 30 tanesi bugün seçim olsa seçime girme yeterliliğine sahip ama bunların içinde en hazırlıklı en donanımlı olanı Yeniden Refah Partisi. Bakın bütün partilere sorun “ hele bir iktidar olalım bakarız” diyorlar. Ama öyle değil. Geldiğimiz zaman kaynak paketlerimizle Türkiye’yi biz biliyoruz da 81 ile 681 projeyle bu tür kitaplarımızı bilimsel olarak AR-GE grubumuz, AR-GE Birim Başkanlığımızın başında Genel Başkan Yardımcımız Doğan Aydal Bey var. Her şeyi şimdiden projelendirerek nasıl yapacağımızı milletimizin hizmetine sunuyor, diğer siyasi partilere de gönderiyor. Yani tek hazırlıklı partiyi ben Yeniden Refah Partisi olarak görüyorum. Onun için biz hazırız önümüzdeki seçimde milletimizin huzuruna çıkacağız projelerimizi sunacağız. Desteğini isteyeceğiz. “ dedi.

“TRABZON’DA ÜYE KAYIT SIKINTIMIZ YOK”

Trabzon’daki üye kayıtları ile alakalı da konuşan Pulat “Trabzon’da şuan da 6 bin üyemiz var ama özellikle bizim ulaşabildiğimiz yerlerde üye kayıt sıkıntımız yok. Türkiye genelinde 15.’yiz. Mesela Artvin’de yıllarca milli görüş ön plana çıkmamış ama şuan da Türkiye genelinde 1. olmuş. Her 100 kişiden %1,2 üye kaybı var. Ciddi bir rakam. Bütün mesele bizim teşkilatlarımızın daha iyi çalışması daha iyi sahaya inmesi. Sahaya indiğimizde göreceksiniz ki sonuç kendiliğinden gelecektir.” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber