TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesi seçiminde kazanan mevcut başkan Kantarcı oldu

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesi Temsil kurulu seçimleri yapıldı, mevcut başkan Volkan kantarcı güven tazeledi.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesi seçiminde kazanan mevcut başkan Kantarcı oldu

TÜRSAB’ta seçim heyecanı Trabzon’da yaşandı.

Doğu Karadeniz temsil Kurulu’nun seçileceğin seçimde 2 liste yarıştı.

Mevcut başkan Kantarcı 118 oyla tekrar başkan seçilirken, Gökhan Çakır ise 52 oyda kaldı.

Volkan kantarcı ve Gökhan Çakır’ın listelerinin yarıştığı Temsil Kurulu seçimlerinde 295 delege oy kullanma hakkı olan seçimlerde 170 delege oyunu kullandı. Oy kullanım işlemi saat 16.00’da sona erdi.

WhatsApp Image 2022-10-07 at 16.53.30

Volkan Kantarcı’nın listesi

16456

Asil Üyelik:

Mehmet Ali Tuna

İbrahim Değirmenci

Özgür şanlı

Muhammet Aksu

Murat Mahmut Eyüpoğlu

Yasin Ayüz

Yedek Üyelik

Adil aydın

Selçuk Tavacı

Halil İbrahim Kesici

Erhan Gazihan

Murat Korkmaz

Fethi Bekircan

Kemalettin Yiğiter

Gökhan Çakır’ın Listesi

645645

Abdullah Bektaş

Elif Nur Çavuşoğlu

Nihal Koç

Hızır Ali Çepnioğlu

Ahmet Kenan Akçay

Yaşar Öisir

Yedek üyelik

Alkan Hacıhamzaoğlu

Zeynep Danışmaz

Mehmet Aldı

Tolga Ergin

Ramazan Balcı

Ahmet Hacımustafaoğlu

Mustafa Emre Ertürk

WhatsApp Image 2022-10-07 at 11.41.34

Başkan Adayı Gökhan Çakır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

TÜRSAB'in çok önemli tek bir görevi vardır, o da üyelerin kazancını büyütmek ve bunu devamlı kılmaktır.

DOĞU KARADENIZ TURSAB BTK SADECE ACENTELERE ÖZEL BİR KURUM olup bireysel ve kurumsal oluşumların menfaat kazanma yeri değildir.

Ulaşım sektöründe sadece acentelere ceza kesmek, mantığıyla değil hakem heyeti mantığıyla uzlaştırıcı çözüm odaklı çalışmalar yapacağız, kaçak faaliyetlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Havayolu yolu şirketleriyle daha güçlü iletişim kurup Yaz dönemlerinde iç hat dış hat uçak seferlerinin arttırılması için gayret edeceğiz.

Tüm acentelerimiz Türkiye’mizin tarihini doğasını, kültürünü sanatını tanıtması ve ürünlerini müşterilere güvenli bir şekilde sunabilmesi için gerekli yazılım desteğini sağlayacağız.

Acenteleri kucaklayan onlara sahip çıkan ve ihtiyaçlarına tercüman olan bir anlayış için adayım.

Tüm acentelerimiz ile seçimden sonra da iletişim halinde olacak, birlikte projelerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu yüzden adayım.

TÜRSAB genel Merkezi ile koordineli çalışarak bölgemizin Genel Merkezde daha güçlü temsil edilmesi için adayım.

Önceliğimiz TÜRSAB değil, acenteler olacaktır. tüm acenteler olarak birlik ve beraberlik içinde olursak güçlü bir kadro oluştururuz böylece bölgemizi en iyi şekilde temsil ederiz. Bunun için yönetim olarak başarılı olmak adına tüm gayretimizi göstereceğimizi belirtirim.

Amacımız akılla, bilgiyle, teknolojiyle, projelerimizle ve tecrübemizle geleceğe ışık tutmaktır. Amacımız oturacağımız koltukları doldurmak değil hakkını verebilmektir.

Bu vesileyle Aklınızla vicdanınızın sesi ile kullanacağınız oyların turizm sektörüne ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

WhatsApp Image 2022-10-07 at 11.53.04

Başkan adayı Volkan Kantarcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

3 yıl üzerine ikinci dönemimiz tamamlanıyor ve tekrar seçime gidiyoruz. Bölgemizde toplam 295 oy kullanma hakkına sahip olan seyahat acentemiz. Bugün vakti olup gelebilecek ve oylarını kullanabilecekler. Hayırlısıyla muvaffak olacağız ve genç, dinamik ve çok daha fazla zaman ayırabileceğimiz, katkı sağlayabilecek olan yönetim kurulumuzla beraber 3 yıl daha bölgelerimizdeki seyahat acentelerimize hizmet edebileceğiz. Biz meslektaşlarımızın sorunlarını her kurumda, her toplantıda dile getiriyoruz. Çözüm arıyoruz ve çözüyoruz. Bir taraftan da bölge turizminin gelişmesi, Pazar turizminin arttırılması için sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Bunu hem acentalarımız ve genel merkezimizle yapıyoruz hem de Doğu Karadeniz’deki tüm turizm konseyiyle bunları geliştirmek için katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. 2022, Trabzon ve Doğu Karadeniz için çok iyi oldu. Daha önce dile getirdiğimiz Havalimanı dış hat geliş ve gidiş kısımları ve bantlarla alakalı bir genişleme projeleri mevcuttu. Bakanımız müjdeyi verecek ve projeler gerçekleşecektir. Sadece Trabzon’da değil diğer havalimanlarımızda da önümüzdeki yıl itibariyle biz benzer yoğunluğu görmek istiyoruz.

Bölgemizde turizm fakülteleri, meslek yüksekokulları var. Sektöre hızlı bir şekilde kalifiye eleman yetiştirenlerin sayısının arttırılması gerekiyor. Geçtiğimiz aylarda bunlarla ilgili çalışmalar da yaptık. Bu da önümüzdeki en büyük gündem maddesi olacak. Bu seneki yoğunluktan sonra şu ortaya çıktı; sektörün her alanında kalifiye eleman sıkıntısı var. Böyle olunca da geçici göçmen statüsünde, yabancı dil bilen kişiler devreye giriyorlar. Sadece dil ile birlikte iş yapmaya çalışıyorlar ama hizmet kalitesi düşük olunca da bu sefer biz sorun yaşıyoruz. Diğer husus rehberlik. Bölgedeki rehber sayısının artması maksadıyla Gümüşhane, Bayburt, Erzurum’da Giresun’da rehberlik bölümleri var. Bölgedeki turizmcilerin de buna ilgi alaka göstermesi gerekiyor. Doğru olan Trabzon’da rehberlik için yüksek lisans programının açılması. Trabzon Üniversitesi ile görüşmelerimiz vardı. Bunun halledilmesi gerekiyor.

Genel kurula kalabalık bir şekilde gitmemiz ve orada sesimizi göstermemiz gerekiyor. Bölgemiz için hayırlı olsun. Bu işe aday olduk ve muvaffak olacağımıza eminiz. Yönetim kurulumuzun hepsine teşekkür ediyorum. Bir birlik bütünlük sağladık. Seçim öncesinde bir araya geldik. Çok kuvvetli bir liste oluşturduk ve beraber inşallah bu seçimden galip ayrılacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber