Turan Altuntaş: "Bu seçimi yüzde 90 alacağız"

Turan Altuntaş İlçe Başkanları ile toplantı yaptı.

Turan Altuntaş: "Bu seçimi yüzde 90 alacağız"

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Başkan Adayı Turan Altuntaş, İlçe Şoförler Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Arsin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ateşoğlu, Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Coşkun Kınalı,  Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni, Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar katıldı. 

“BU SEÇİMİ YÜZDE 90 ALACAĞIZ”

Turan Altuntaş yaptığı açıklamada “Biz kendi kendimize bir söz verdik. Federasyonda temsilci anlamında hep birlikte bir karar vereceğiz. UKOME’de olacak kişi için yine birlikte karar vereceğiz. Doğu ve batı tarafındaki arkadaşlarla Esnaf Odasında bir araya gelerek yapılacak çalışmaya beraber karar veririz. İlçe odalarının almış olduğu kararın arkasında duracağıma ben söz veriyorum. Bu saatte sonra bizim aramıza kimse giremez. Yapmış olduğum kişisel hatalarla ilgili özür diledim. Biz bu seçimi yüzde 90 Allah nasip ederse alacağız. Ben 4 sene boyunca yaptığım hatalarla ilgili düşündüm. Buradan söz veriyorum. Buradaki arkadaşların istemediği hiçbir şeyin altında Turan Altuntaş’ın imzası olmayacak. Yıllardan beri federasyonda Trabzon’dan biri yok. Biz dik durursak olacak. Hep kişisel olarak hareket ettik. Bu saatten sonra toplu olarak hareket edeceğiz.” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Turan Altuntaş:

Turan Altuntaş:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber