TTSO'da turizm toplantısı! 8 Kruvaziyer daha gelecek

TTSO'da turizm sezonu öncesi değerlendirme yapıldı.

TTSO'da turizm toplantısı! 8 Kruvaziyer daha gelecek

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette yaklaşan turizm sezonu değerlendirildi, sektöre yönelik yapılması gereken faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ve yardımcıları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek yeni turizm sezonu öncesinde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

TTSO'da turizm toplantısı! 8 Kruvaziyer daha gelecek

TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Erdoğan, Trabzon'u 12 ay turizm hareketinin olduğu bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Tüm paydaşlarımızla ortak çalışma içinde bu hedefimiz için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yılın ilk kruvaziyer gemisini karşıladık. Nisan ayı sonuna kadar 8 geminin daha gelmesini bekliyoruz" dedi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi de tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Trabzon'daki turizmin çeşitlendirilmesi için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Çelebi, "Özellikle sağlık turizmine büyük önem veriyoruz. Sağlık turizminin ilimizde geliştirilmesi adına etkin biçimde çalışıyoruz. Fuar ve kongre turizmi de kentimizdeki turizm hareketinin yıl boyunca devam etmesi için önem verdiğimiz konulardan biri" diye konuştu.

Görüşmede ayrıca Trabzon turizm stratejisinin oluşturulması, turizm master planlarının yapılması, yerli ve yabancı turistlere yönelik çağrı merkezinin kurulması, sektöre yönelik eğitim faaliyetleri, Turizm Fakültesi kurulması ve bölgedeki turist rehberi sayısının artırılması konuları da gündeme geldi.

TTSO'da turizm toplantısı! 8 Kruvaziyer daha gelecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber