TTSO ile TESOB heyeti ile ortak projeleri görüştü

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, TESOB ve Trabzon Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileriyle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

TTSO ile TESOB heyeti ile ortak projeleri görüştü

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen TESOB Başkanı Metin Kara, birçok alanda oda ile ortak çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Trabzon'un gelişmesi, istihdamın ve üretimin artması için yapacağımız çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Kara, TESOB olarak özellikle esnafın yüzünü güldüren turizm sektörünün daha da geliştirilmesi için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, "Amacımız sektörün insan altyapısını güçlendirmektir. Bu nedenle nitelikli işgücü yetiştirmeye yönelik kurslarımız oldu. Yeni projemizle turizm sektörüne yönelik hediyelik eşya yapımını geliştirmeye çalışacağız. Ayrıca denetim mekanizmasını da işleterek misafirlerimizin şehrimizden memnun ayrılması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi de TESOB heyetine ziyaret için teşekkür ederek, "Esnaf ve sanatkârımızın toplumumuzda ayrı bir yeri vardır. Elbirliğiyle şehrimiz ve ülkemiz için çalışacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

TTSO ile TESOB heyeti ile ortak projeleri görüştü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber