TTSO Başkanlarından borsaya ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M.Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüştü.

TTSO Başkanlarından borsaya ziyaret

Eren ve Çelebi borsanın yeni yönetimini tebrik ederek başarı dileklerini bulunurken TTB Başkanı Ergan da Eren ve Çelebi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HİZMET-İŞ VE ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKALARINDAN BORSAYA ZİYARET

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, Öz Sağlık-İş Trabzon Şube Başkanı Engin Erbaşaran ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Komisyonu Başkanı Şennur Okutan Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB)  ziyaret ederek Başkan Eyyüp Ergan ile görüştü.

Kaplan ve Erbaşaran TTB’nin yeni yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulurken, TTB Başkanı Ergan da heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

TTSO Başkanlarından borsaya ziyaret

MİLLETVEKİLİ BAHAR AYVAZOĞLU’NDAN BORSAYA ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Alper Bektaş ile Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüştüler. 

Ayvazoğlu ve Bektaş, TTB’nin yeni yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulunurken, TTB Başkanı Ergan da ziyaret nedeniyle Ayvazoğlu ve Bektaş’a teşekkür etti.

TTSO Başkanlarından borsaya ziyaret

TTSO Başkanlarından borsaya ziyaret

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber