TTB'nin yeni seçilen başkan ve yöneticilerine ziyaretler devam ediyor

Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB) yeni seçilen başkan ve yöneticilerine kamu kurum kuruluşları ve STK temsilcileri tarafından tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

TTB'nin yeni seçilen başkan ve yöneticilerine ziyaretler devam ediyor

Başsavcı Çelikkol başkan Ergan ile görüştü
TTB Heyeti geçtiğimiz günlerde protokol üyelerini ziyaret ederek yeni meclis ve yönetim kurulu üyelerini tanıtmıştı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol da borsaya iade-i ziyaret gerçekleştirerek başkan Eyyüp Ergan ile görüş alış verişinde bulundu, yeni görev döneminde başarılar diledi.

TTB'nin yeni seçilen başkan ve yöneticilerine ziyaretler devam ediyor

TESOB ve Arsin OSB Heyetlerinden tebrik ziyareti
Diğer yandan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği - Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop.Birliği Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyeleri de borsayı  ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüş alış verişinde bulundular. 
Yeni görev döneminde başarı dileklerinde bulunan Kara ve Sakarya’ya başkan Ergan da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber