Trabzonlu isim Survivor’a veda etti! Daha fazla dayanamadı

Survivor'dan kim elendi diye merak edilirken sürpriz bir veda daha gerçekleşti! Trabzonlu isim Yusuf Güney şartlara dayanamadı yarışmayı bıraktı, Acun Ilıcalı duyurdu

Trabzonlu isim Survivor’a veda etti! Daha fazla dayanamadı

Survivor 2023 tüm heyecanıyla başladı. Yarışmacılar dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan takımın yaşadığı sevinç damga vurdu. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Yusuf Güney’in ada şartlarına dayanamadığını ve yarışmayı bıraktığını açıkladı.

Survivor'a sürpriz bir veda daha! Ünlü isim şartlara dayanamadı yarışmayı bıraktı, Acun Ilıcalı duyurdu

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor’da kıyasıya yarış devam ediyor. Survivor'da gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler 2-0 yarışmacı kazandı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Yusuf Güney’in ada şartlarına dayanamadığını ve yarışmayı bıraktığını açıkladı.

“YUSUF GÜNEY SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK”

Acun Ilıcalı, "Birinci bilgi sevgili Yusuf Güney ile ilgili. Bu şartlara dayanmak zor olacak demiştik. Kırmızı takım için bugün itibarıyla bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek" dedi.

Ilıcalı, "Önümüzdeki haftadan itibaren yedek yarışmacılar dahil olacak" bilgisini paylaştı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler