Trabzon'da yılın girişimci iş adamı ödülü Onur Aydın’a verildi!

Trabzon'da, TGC Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü Onur Aydın’a verildi.

Trabzon'da yılın girişimci iş adamı ödülü Onur Aydın’a verildi!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Yılın Girişimci İş Adamı Ödülünü Aydınlar Grup Akaryakıt Otomotiv ve İnşaat Sahibi Onur Aydın’a verdi.

TGC tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2022 Yılı Başarılı Gazeteciler Cemiyeti Yarışması ödül töreni yapıldı. 

Trabzon Hamamizade Kültür Merkezi’ndeki ödül töreninde basın, iş, spor, sanat dünyası bir araya geldi. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Yılın Girişimci İş Adamı Ödülünü, Aydınlar Grup Akaryakıt Otomotiv ve İnşaat sahibi Onur Aydın’a, plaketi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Selahattin Özcan tarafından verildi. 

Yılın girişimci iş adamı ödülünün kendisine verilmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Onur Aydın, “Öncelikle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu ödülü Aydınlar Grup Akaryakıt Otomotiv ve İnşaat yönetim kurulu adına alıyorum. Trabzon’a ve Türkiye’nin her yerine çok uzun zamandır otomotiv ve inşaat sektöründe hizmet veriyorduk. Geçtiğimiz günlerde de Çömlekçi Mahallesi’nde en merkezi yerdeki akaryakıt istasyonunu da bünyemize katarak, Trabzon’a bu alanda da hizmet vermeye başladık. Yeni yatırımlar yapmaktan, istihdam sağlamaktan,  şehrimize ve ülkemize katkı sunmaktan son derece mutluyuz. Çalışmak en büyük ibadettir sözünden hareketle, şehrimize ve ülkemize katma değer sağlamak, bir vatandaşımıza daha ekmek kapısı açmak, işlerimizi en güzel, en modern ve çağa ayak uyduracak şekilde yapmak gayretindeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler