Trabzon’da yeni taksi ihalesi yapılacak!

Trabzon’da Başkan Zorluoğlu yeni taksi ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Trabzon’da yeni taksi ihalesi yapılacak!

Trabzon’da Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları başladı.

Bugün gerçekleştirilen ilk oturumda söz alan bağımsız meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, "Duyduğumuz bir Taksi meselesi var. Taksi de bir ihale olacağından bahsedildi. Dönüşümden mi olacak? İhale kimleri ilgilendiriyor, kimler girecek?" sorusunu sordu.

Davutoğlu’nun sorusuna cevap veren Başkan Murat Zorluoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Trabzon’da göreve başladığımızda 89 tane taksi vardı toplam. Seçim döneminde sözü verilen ve hayata geçirilmeyen 30-40 dolmuşun taksiye çevrilmesi konusu vardı. İnceledik. 2022 yılında dolmuşların taksiye çevrilebileceği maddesi vardı. Daha sonra 40 dolmuş 80 taksiye dönüştü. Böylelikle 729 dolmuş 689 dolmuşa düştü. Geçen yaz gördük ki taksi sayısı Trabzon'a yeterli değil.  Şimdi Şehir hastanesi bölgesine de 40 taksi ihtiyacı olacak. Biz de bunu ihaleye çıkacağız. Trabzon Büyükşehir Belediyesi yapacak bu ihaleyi ve geliri büyükşehire kalacak."

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber