Trabzon’da vatandaşlarda sağlık çalışanları için iki duygulandıran hareket

Trabzon’da site sakinleri sağlık çalışanlarını unutmadı.

Trabzon’da vatandaşlarda sağlık çalışanları için iki duygulandıran hareket

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi 3 Nolu Erdoğlu Mahallesinde bulunan Ustakent sakinlerinden sağlık çalışanları için iki duygulandıran hareket geldi. Sitelerinde oturan sağlık çalışanları için giriş kısmana astıkları “Sizinle aynı sitede oturmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bizim ve milletimiz için yaptıklarınız unutulmayacaktır. Bu süreçte yönetim olarak sizlere desteğe hazırız. Harhangi bir sorunda bizimle irtibata geçebilirsiniz. İyi ki varsınız iyi ki komşumuzsunuz” yazısına, aynı sitede oturan bir doktor tarafından “Sizin gibi iyi kalpli ve duyarlı komşulara sahip olmaktan onur duyuyoruz. Elbet güzel günler gelecek. Her zaman yanınızdayız.” Notuyla cevabı verilince ortaya güzel görüntüler çıktı.

Ustakent Sitesi sakinleri bununla da yetinmeyip hazırladıkları ev yapımı pasta, börek ve tatlı yaparak Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına gönderdiler.

Sağlık çalışanları da bu jest karşısında teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler