Trabzon’da su isyanı: Söyleyin biz ne yapalım?

Trabzon’da bir mahallede yaşanan su kesintisi isyan ettirdi.

Trabzon’da su isyanı: Söyleyin biz ne yapalım?

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Düzyurt Mahallesi’nde suların akmaması vatandaları isyan ettirdi. İki günü aşkın bir zamandır akmayan sular nedeniyle TİSKİ’yi aradıklarını belirten vatandaşlar “Bize depolarda su yok diyorlar” ifadelerini kullanıyorlar.

Haber61’in 0532 456 71 41’nolu Whatsaap ihbar hattına video ve mesajlarla yaşadıkları sıkıntılarını aktaran vatandaşlar “Biz ne yapalım şimdi?” sorusunu sorup, yetkililerden çözüm istediler.

Ayrıca Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı bir başka mahallesi Uğurlu’da da aynı sorunların yaşandığı, suların akmadığı ve vatandaşların mağdur oldukları belirtildi.

Haber61’in ulaştığı TİSKİ yetkilileri de konu hakkında bilgi sahibi olduklarını, yaşanan kuraklık nedeniyle su sıkıntısı olduğunu, özellikle sayaç takmayan vatandaşların suyu bilinçsizce harcayıp aboneleri de mağdur ettiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber