Trabzon'da öğrenciler evrensel güzellik kazanıyor

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında 24-25 Ekim tarihleri arasında Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanından 10 öğretmen ve 5 öğrenci ile Ortahisar Borsa İstanbul MTAL’de atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Trabzon'da öğrenciler evrensel güzellik kazanıyor

Proje kapsamında, Almanya’dan davet edilen Güzellik ve Saç Bakım Uzmanı, 2 günlük atölye çalışmasında saç kesimi, balyaj/boya, doğal saç yapımı ve doğal makyaj çalışmalarını,  öğrencilere ve öğretmenlere uygulamalı olarak gösterdi.

Projedeki amaç, Avrupa’daki farklı yöntem ve teknikleri ülkemize ve ilimize kazandırarak yurtdışına gitme imkânı bulamayan öğrenci ve öğretmenlere bu uygulamaları aktarmaktı.

Trabzon'da öğrenciler evrensel güzellik kazanıyor

EĞİTİMDE AVRUPA ETKİLEŞİMİ
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, "Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen Erasmus  projeleri yoluyla ulusal ve uluslararası etkileşimler kurarak mesleki eğitimdeki niteliğimizi arttırıyoruz. Öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine, deneyimler kazanmalarına olanak sağlayan meslektaşlarıma ve Ortahisar Borsa İstanbul MTAL’ye teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzon'da öğrenciler evrensel güzellik kazanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber