Trabzon’da havai fişekler yasaklanacak mı? Mecliste gündem oldu

Trabzon’da havai fişek konusu ve düğünler gündem oldu.

Trabzon’da havai fişekler yasaklanacak mı? Mecliste gündem oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları devam ediyor. 

Meclis görüşmelerine geçilmeden önce söz alan CHP Grup Başkanvekili Tugay şahin, düğünler ve düğünlerde atılan Havai fişekler konusunu gündeme getirdi. 

Şahin “4 ay önce başlayan pandemiyle hayat durdu. Hayat tabi devam edecek ama hayat gevşetildi ve düğünler kınalar bu işi artırdı. Tedbirsiz olarak eğlenceler yapılıyor. Bu böyle olacaktı da biz neden 3 ay evimizde kaldık. Belediye olarak buna bir önlem alınacak mı?” dedi.

Şahin ayrıca Sakarya’da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamayı hatırlatıp “Sakarya’da havai fişek fabrikası patladı, hayatını kaybedenler oldu. Bununla ilgili bazı belediyeler bunu yasaklandı. Bence doğru. Trabzon’da düğün ve nişan merasimleri artar. Bazı düğün salonlarında havai fişekler atıldı. Bunlar rahatsızlık verici, bunlar engellenemez mi?" sorularını sordu. 

Şahin’in sorduğu sorular Zorluoğlu tarafından cevaplanmazken gündemin görüşülmesine geçildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber